Har du lyst på spennende utfordringer innen trafikksikkerhet?

STED
Bergen

STILLINGSFORM
Fast ansettelse,

FRIST
15-sep-2018

Ramudden er et ekspansivt rådgivnings- og utleieselskap som tilbyr løsninger og materiell for å trygge arbeidsplasser på og langs veg, samt områdesikring ved byggeplasser. Selskapet ble etablert i Sverige i 2005 og har ekspandert til både Finland og Estland. Ambisjonene for Norge er også store, foreløpig har selskapet avdelinger i Steinkjer, Trondheim, Ålesund, Bergen, Haugesund, Stavanger, Drammen, samt Follo og Hvam i Oslo. Vi arbeider fortløpende for etablering av flere nye avdelinger. Konsernet omsetter i 2017 for rundt 720 MNOK. Innen få år, er bedriftens målsetting å være en landsdekkende aktør innen byggeplass - og trafikksikkerhet

Våre medarbeidere arbeider i hovedsak med trafikkavvikling og regulering i samband med bygge - og vedlikeholdsprosjekter i infrastrukturen på Vestlandet.

Hovedoppgaver

Oppgavene spenner fra trafikkdirigering, trafikksikringsprosesser, ledebil ved kolonnekjøring, buffer-bil/TMA, forvarslingsvogn, transportoppdrag, operere anleggsmaskiner og utstyr, vedlikeholdsoppgaver, samt ulike kontrolloppgaver i trafikkavviklingen. Større monterings – og serviceoppdrag tilknyttet bygg, anlegg og tunneldrift og oppgaver relatert til vintervedlikehold, vakt og beredskap, er også oppgaver våre medarbeidere er engasjert i. Ramudden er også engasjert i sikring av publikum og utarbeidelse av trafikale løsninger ved større konserter og festivaler.

Utdanning, arbeidserfaring og kompetanse

Arbeidsvarslingskurs 1 og 3
Fleksibel ift. arbeidstid
Beherske Norsk skriftlig og muntlig
Førerkort kl BE evt. også tyngre kjøretøy
Kjennskap til HMS og sikkert arbeid
Relevant praktisk erfaring

Personliga egenskaper

Godt humør, da dette er smittsomt for både kunder og kolleger
Trives med å omgås og kommunisere med andre mennesker
Punktlig, nøyaktig, engasjert, løsningsorientert og effektiv
Trives i en fleksibel hverdag og ser verdien i å ha fleksibel arbeidstid
God helse og fysikk

Vi tilbyr en selvstendig og svært ansvarsfull jobb, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, i et operativt og sterkt ekspansivt firma, hvor arbeidsmiljø og trivsel settes høyt.

Er du i tvil om du er kvalifisert? Kontakt oss i dag!

Vi oppfordrer kvinner til å søke!

Stilling

Fast ansettelse, 

Sted

Bergen

Tiltredelse

Kontakt


Reidar Asphaug, 922 22 870
Magne Heggstad, 971 13 187