November 2015

Nå åpner vi utleieavdeling  

Juli 2015 ble Personellassistanse Norge AS oppkjøpt av Ramudden AB. Formålet med kjøpet var å kunne tilby markedet i Bergen og omegn, trafikksikringsmateriell for utleie. Tjenester som arbeidsvarlingsplaner, trafikkdirigenter, støtputebiler og mye annet, har Personellassistanse allerede tidligere tilbudt sine kunder. Tjenestene, sammen med utleiemateriellet gjør att Ramudden kan bli totalleverandør av trafikksikring på veiarbeidsplasser.


Medarbeidere 


Trine Ulsmåg 

Ramudden AS ønsker vår nye utleieansvarlig Trine Ulsmåg velkommen og vi ser fram mot å hjelpe henne å utvikle Ramuddens virksomhet i Bergen til beste både for deg som kunde og for oss i Ramudden. Trine er et velkjent ansikt i denne bransjen i Bergensområdet. Trine har lang erfaring med arbeidsvarslings-planer, trafikkdirigering og trafikk-sikringsmateriell fra tidligere arbeidsgiver og vil være en stor ressurs for deg som kunde.

Åpent hus! 

Våre nye lokaler på Lønningsflaten 39, ligger i et sentralt område, med enkel adkomst, og flott tilrettelagt for deg som kunde. Nå vil vi ønske deg og dine kolleger.


Velkommen til innvielsefest hos oss!

Torsdag den 3 dec. 
kl. 09.00 - 17.00 

Vi byr på hamburgere, drikke, kaffe & kake. 

Kom og prøvekjør Segway og delta i en enkel konkurranse med fine premier.  

Treff våre medarbeidere og se våre nye utleie-lokaler

Ramudden AS
Lønningsflaten 39, Bergen
Tel. 92 11 00 00
bergen@ramudden.no
www.ramudden.no  

Copyright © 2015 Ramudden AS, All rights reserved.