Referanser

« Tilbake

I årene som har gått, har vi fått mye ros fra kundene våre. Her under kan du lese hva noen av kundene våre har sagt om oss. Er du også kunde hos oss? Da vil vi svært gjerne høre hva du mener. Si din mening her!

"I min virksomhet, jobber vi med driftsoppgaver for energi- og telekomselskaper . Da er tilgjengelighet og raske løsninger svært viktig, og der holder Ramudden i Växjö en enorm høy servicegrad."

Johnny Nätbring
Växjö Maskin & Vatten AB, Växjö

"Vi valgte Ramudden fordi det var behov for samarbeid med noen som kunne håndtere midlertidige trafikksikringsoppgaver i prosjekter for Trafikverket i sin helhet, fra anbud og frem til ferdigstillelse. Vi har et godt samarbeid med Ramudden, de har alltid ressursene når det trengs, de er aktive i valg av tekniske løsninger og er kostnadsbevisste. Vi vil også rette en særskilt hyllest til de ansatte som er og og har vært involvert i pågående prosjekter på veien 108, delen mellom Holmeja - Klågerup."

Joakim Kjellberg, Projektchef
PEAB Anläggning AB, Helsingborg

"Ramudden tar ansvar hele veien. Punktlig og veldrevet. En utrolig nyttig holdning. Mikael Svenfelt kontaktet oss og har alltid klart å levere som lovet. Flere leverandører bør ha det samme fokus."

Henrik Gustavsson, VD
Wilzéns Mark & Betongteknik AB,

"Jeg setter pris på den raske service Ramudden gir. De ansatte på Ramudden stiller alltid opp, også når oppgaver må løses raskt og på kort varsel. En annen avgjørende faktor er deres sentrale plasseringer, for vårt arbeid rundt omkring i Östergötland."

Tomas Brodin, PC
NCC Roads AB,

"Vi velger Ramudden, fordi trafikksikringstiltakene setter høye krav og har store konsekvenser i ulike miljøer, både i urbane områder og på de større veier, er det en god måte å kunne fokusere på de viktigste oppgavene i vårt arbeid. Det vi spesielt setter pris på hos Ramudden, er deres smidighet og god service, deres hyggelig medarbeidere løser alltid oppgaven raskt og effektivt."

Börje Karlsson, Projektledare
Scandinavia VA-Teknik AB,

"Vi velger Ramudden som leverandør, delvis for deres fleksibilitet og raske service, men også for at Ramudden har et stort produktutvalg og god kvalitet på det materiellet man får levert til arbeidplassene."

Henrik Phil, Projektledare
Thormans Mark & Anläggning AB,

"Når vinteren kom 2012 og frosten kom snikende inn, så ble vi raskt tvunget til å finne en effektiv og rask måte å holde frosten unna på. Da tok vi kontaktet med dere. I august i år fikk vi også et ledningsarbeid i Norrköping og fordi vi var fornøyd med håndteringen, kompetansen og de vennlige ansatte hos dere, og service dere har ytt i det siste, så spurte vi dere også om dere kunne produsere arbeidsvarslingsplan og å levere ulike trafikksikringsutstyr til prosjektet."

Joakim Wallin, Arbetsledare
Wilzéns Mark & Betongteknik AB,