Nyhet

Bærekraftsrapporten for 2021

Vår ambisjon er å være en ledende og drivende kraft for bærekraft i bransjen. For oss handler bærekraft mye om en måte å være og opptre på. Vår bærekraftsrapport for 2021 er nå publisert digitalt.

Ramudden Bærekraftsrapporten 2021
Vårt arbeid for en langsiktig bærekraftig utvikling tar utgangspunkt i FNs globale mål. Vår ambisjon er å minske virksomhetens påvirkning, samtidig som vi er en ledende og pådrivende kraft for et grønt skifte innen bransjen. Vi satser stort på innovasjon og produktutvikling, men for oss handler bærekraft også mye om en måte å være og handle på.
 
-I løpet av året har vi jobbet hardt for å transformere bedriftskulturen og arbeidsmetoder til mer strukturerte roller, rutiner og prosesser som strekker seg over hele selskapet. Vi har også gjennomført et stort merkevareprosjekt, hvor vi forsøkte å fange den såkalte Ramuddenånden, samtidig jobbet med et «employee value proposition» for å gi de ansatte et tydelig verdigrunnlag, Sier Hans-Olov Blom, administrerende direktør i Ramudden.
 
Du kan lese mer om dette og mye mer i Bærekraftsrapporten for 2021. Rapporten publiseres digitalt og omfatter virksomheten i Sverige, Norge, Finland, Estland og Canada.
 
> Kontakt Øyvind Stafset, HMSK-leder Oyvind.stafseth@ramudden.no  +47 41083660
 
2022-04-22