Dette er Ramudden

Ramudden er en helhetsleverandør og konsulent innen arbeidsplassikkerhet i trafikkerte miljøer. Det som driver oss, er omtanken for dem som arbeider på stedet og alle de menneskene som passerer forbi.

Vi jobber for at alle skal komme hjem uskadde

Vårt oppdrag er å hjelpe kommuner, myndigheter, entreprenører og anleggsfirma med å skape sikkerhet på og rundt vei- og anleggsplasser. Dette for å sikre at de lever opp til alle tenkelige krav som stilles til den nødvendige arbeidsplass- og trafikksikkerheten. Med oss som partner kan du trygt fokusere på din kjernevirksomhet, enten det er å reparere, vedlikeholde eller bygge nytt.

Vi er alltid tilgjengelige og arbeider døgnet rundt slik at din hverdag kan fungere som vanlig. Du får en personlig kontakt og har kort vei til våre velutstyrte avdelinger. Sammen skreddersyr vi løsninger som passer for nettopp dine behov, enten de er store eller små. Alltid med omtanke for deg og din sikkerhet.

Vi sørger for at du får sikkerhetsutstyret når og der du trenger det. Vi utfører tjenester på stedet og sørger for at dine medarbeidere får rett opplæring i sikkerhet. Vi hjelper også til med å sikre offentlige plasser der mange mennesker ferdes.

quote.png
Målet med vår jobb er å sørge for at du og alle andre skal kunne komme trygt frem til jobb og skole på morgenen, og like trygt hjem ved dagens slutt.

Vi befinner oss i dag på rundt 80 steder i Sverige, Norge, Finland, Estland och Danmark. Ramudden Nordic og Baltic omsetter for cirka 2,4 milliarder SEK per år og har cirka 1.100 medarbeidere.
Vårt fellesskap og våre arbeidsmåter er gjennomsyret av det vi kaller Ramudden-ånden. For oss betyr det at vi alltid er pliktoppfyllende mot deg som kunde, setter medarbeidernes helse og sikkerhet først og skal være best på det vi gjør. For deg betyr det at du får en partner innen sikkerhet på vei og arbeidsplassen, som alltid gjør en ekstra innsats for din skyld.
 

Vårt mål

Vi jobber for at alle skal komme hjem uskadde hver dag. Det gjelder både for dem som arbeider på stedet og alle de menneskene som passerer forbi og oss sjelv.
 

Våre verdiord - Vi er nære, drevne og omtenksomme.

Vi samarbeider tett med kundene våre og er lydhøre for deres behov. Vi jobber målrettet og finner nye, smarte løsninger som bidrar til vår ledende posisjon i bransjen. Vi er omsorgsfulle og personlige i samarbeidet med kundene våre.
 

Global koncern

Ramudden Norge AS er en del av Ramudden Global med over 5.000 medarbeidere og nærmere 700 millioner euro i omsetning. Selskapet har hovedkontor i Gävle i Sverige, og består av 70 avdelinger i Sverige, Norge, Finland, Estland, Danmark, USA og Canada. Konsernets misjon er å bringe folk hjem trygt hver dag (To get people home safely every day).

Ramudden gjennom årene

2005-2023

 • 2005

  Ramudden grunnlegges i Valbo, Sverige i forbindelse med at daværende Vägverket lanserer nullvisjonen som norm for arbeid på svenske veier.

 • 2009

  Ramudden tar steget utenfor Sveriges grenser og etablerer sin første virksomhet i Norge.

 • 2012

  Neste naboland som Ramudden åpner i, blir Finland.

 • 2014

  IK Investment Partners erverver aksjemajoriteten i Ramudden.

 • 2016

  Ramudden etablerer seg i ytterligere et østlig naboland, nemlig Estland.

 • 2016

  Ramudden passerer SEK 500 millioner i omsetning, 200 medarbeidere og 2 000 kunder.

 • 2017

  Triton Partners erverver majoriteten av aksjene i Ramudden fra IK Investment Partners.

 • 2018

  Chevron Traffic Management, Storbritannias største leverandør av arbeidssikkerhetstjenester langs veier, kjøpes opp.

 • 2019

  Tre viktige milepæler passeres: over 600 heltidsansatte, første året med over SEK 1 milliard i omsetning og over 5 000 unike kunder i Sverige, Norge, Finland og Estland.

 • 2020

  Fusjon mellom AVS (med virksomhet i Tyskland, Danmark og Latvia), Fero (Belgia) og Ramudden/Chevron.

 • 2021

  Ramudden tar steget over Atlanten og etablerer seg i Canada.

 • 2022

  Ramudden etableres i Danmark.

 • 2023

  Oppkjøp av Veidrift i Norge, Roads i Danmark, Jade Infra i Finland, Worxsafe og Wopio.

Selskapet i full Blom

Fra en enmannsbedrift i en kjeller i Valbo til et konsern med 4500 ansatte i 12 land på 17 år. Les om Hans-Olov Bloms imponerende reise med Ramudden. Til den svenske siden ->

Les mer