Kompetansesenter

For oss i Ramudden er det viktig at alle har en trygg og sikker arbeidsplass, slik at du og alle andre kan komme trygt hjem hver dag.

Kurs vi tilbyr

Vi har erfaringen og kompetansen

Vår forretningsidé er basert på å hjelpe våre kunder med å skape trygge arbeidsplasser, når og hvor det er nødvendig.
 
Nødvendig kompetanse og opplæring er grunnleggende for å imøtekomme en «nullvisjon» på alvorlige skader og uhell. Vi tilbyr vår kompetanse for å sikre din arbeidsplass og alle som passerer den.
 
Ramudden kompetansesenter er til for å kunne gi deg og dine ansatte den kunnskapen og de kursene som trengs for en trygg og sikker arbeidshverdag på og langs vei.
Avdeling Rådgivning og avdeling Infra vil sikre at dere får den mest tilpassede løsningen for trafikksikkerhet og om omlegging av trafikk og mjuke trafikanter. De hjelper deg med søknader og kommunikasjon mellom kommune og Statens vegvesen.  
 
Ved vår nyskapende digitale avdeling er vi stadig på jakt etter nye løsninger for å modernisere og digitalisere sikkerheten på og langs vei. Vi er på god vei til å koble arbeidsområdet inn i en tvilling verden på den digitale plattformen så man har full oversikt over arbeidsområdet til enhver tid.