Bedre helse for en god sak

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe og sammen kan vi gjøre mer! I årets interne sommerutfordring, som er en del av velværeprosjektet Passion For Health, vil derfor hver kjørte kilometer generere en gave til UNICEF i kampen mot covid-19.

I Ramudden har vi et internt velværeprosjekt siden 2016, som vi kaller Passion for Health. Den grunnleggende ideen er at et sunt selskap også trenger sunne, sterke ansatte som trives sammen. Flere ganger i året arrangeres det derfor interne utfordringer der våre ansatte blir oppmuntret og utfordret i ulike former for aktivitetskonkurranser i en begrenset periode. I årets "sommerutfordring" vil hver kilometer vi tilbringer sammen generere en gave til UNICEF i kampen mot Covid-19.
- I løpet av ukene 26-31 vil alle våre nordiske land delta i utfordringen. Deltakelse er alltid basert på frivillighet, men vi håper selvfølgelig at noen flere ansatte tar utfordringen denne gangen. Eller at vi kanskje løper, sykler eller går noen ekstra runder for å bidra mer, sier Sten Bramwall, markedssjef i Ramudden og initiativtager til sommerutfordringen.
 
I løpet av uke 32 vil resultatet bli rapportert.
 

Vil du også gi en gave til UNICEF?