Nyhet

BLINK 23

Vi i Ramudden ønsker å fremme fysisk helse og er i den grunn stolt sponsor og leverandør til Blinkfestivalen som ble holdt 2-5 august.

Publisert 08.08.2023
Blinkfestivalen er en folkefest og sommerens store begivenhet i Lysebotn, Gjesdal og i Sandnes. Her blir det samlet verdenseliter i langrenn og skiskyting til spennende konkurranser på rulleski. Det blir arrangert aktiviteter og konkurranser for barn og unge, og kveldene avsluttes med en konsert.
 
For arrangementet har Ramudden laget varslingsplaner og trykket spesialskilt for å varsle og informere nærområdet om arrangementet. Vi har levert ut sikring og dirigenter for å kunne gjennomføre festivalen på en trygg og forsvarlig måte, for både tilskuere, trafikanter og deltakere.
 
Gjennom uken følger vi festivalen med ulike aktiviteter.  
Onsdagen samlet vi våre kunder fra hele landet for en magisk båttur inn Lysefjorden. Her ser vi langrenns løperne gå Lysebotn opp fra den kjente «Ramudden-svingen» i toppen av løypen.
 
Torsdag følger vi løpet i Ålgård fra Figgjo skole. Vi samles for å heie på løperne og er med på å skape folkefest sammen med andre tilskuere langs løypen.
 
Fredag og lørdag samler vi kollegaer fra Norge og Sverige for sosialt samhold og konkurranser. Vi har laget konkurransen «Landskampen», som er en duell mellom våre to land hvor vi konkurrerer i forskjellige grener. Sverige har vunnet de 2 siste gangene, men nå tok vi endelig seieren! Her får vi styrket vårt samarbeidet til hverandre, som gjør arbeidet i hverdagen tettere mellom landene.  
 
Vi heier selvsagt på Team Ramudden gjennom uken, som består av unge dyktige løpere som har passion for langrenn. Samt vår ambassadør Tarjei Bø!
 
Vi takker alle som har vært med oss gjennom BLINK23 for noen fantastiske fine dager. Vi gleder oss allerede til neste år.