Nyhet

Endringer i Ramuddens ledelse

Hans-Olov Blom er ansatt som konsernsjef i selskapet Work Zone Safety Group og Morten Finslo tar over som konsernsjef for Ramudden.

Morten Finslo, ny koncernchef för Ramudden
Hans-Olov Blom, grunder og tidligere konsernsjef i Ramudden er utnevnt til Konsernsjef i selskapet Work Zone Safety Group. I sin nye rolle vil Hans-Olovs ansvar omfatte AVS (Tyskland og Østerrike), Fero (Belgia og Nederland) og Chevron (Storbritannia) og i tillegg deres datterselskaper.
"Jeg ser frem til å jobbe nærmere med AVS, Fero og Chevron for å bidra til å dyrke den samme gründerånden og teamarbeidet som vi har i Norden. Det vil være givende å dele den beste praksisen på tvers av landegrensene og bringe våre medarbeidere nærmere hverandre. Det er så mange muligheter og vi må fortsette med det vi alltid har gjort- å drive vår bransje fremover og sette våre kunder og personell først."
 
960x640-img20.jpg
Hans-Olov Blom, grunder Ramudden

Morten Finslo tar over som konsernsjef for Ramudden (Norden, Baltikum og Canada) i tillegg vil han støtte Hans-Olov med de internasjonale selskapene. 
"Jeg er hedret over å få påta meg ansvaret og føre arven etter Hans-Olov videre, nå som han tar på seg en større rolle. Ramudden er unik med de beste menneskene og kollegene man kan ønske seg. Jeg vil at alle skal dele den samme gleden som jeg føler når jeg kommer på arbeid. Samt at alle føler seg stolte over å se til at folk kommer seg uskadde hjem hver dag.”
 

Om Work Zone Safety Group

Siden 2020 har Ramudden vært en del av et større internasjonalt konsern, Work Zone Safety Group (WZSG), sammen med selskaper som opererer i 12 land. Konsernet er verdens største spesialist innen midlertidig trafikk- og sikkerhetsløsninger med 5+ milliarder kr i omsetning og Ca. 4000 ansatte.
 

Ved spørsmål, vennligst kontakt

Hans-Olov Blom, hans-olov.blom@ramudden.se +46 70 378 62 00
Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 70 53 199 66
 
Publisert 2022-07-06