Nyhet

Fagdag i Bergen 2023

I 2019 arrangerte Ramudden for første gang Fagdagene. Fagdagene ble arrangert i Trondheim, Oslo, Stavanger, Bergen og Ålesund med rundt 450 deltakere. Tilbakemeldingene var svært positivet og det ble derfor bestemt at fagdagene skulle videreføres.

Publisert 11.05.2023

I år inviterte vi til fagdag den 11. mai, ved Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen.

Vår Administrerende direktør Roy Mevold åpnet dagen med å ønske velkommen og si noen ord om Ramudden. Kristoffer Silseth Ellingsen fra avdeling Infra holdt foredrag om risiko ved arbeid på og langs vei. Her viste han hvordan en god arbeidsvarslingsplan kan være med på å redusere risikoen drastisk. Under dette foredraget fikk vi mange gode diskusjoner.
 
Didrik Hersvik Jensen holdt foredrag om en digital fremtid. Vi i Ramudden er stadig på jakt etter nye løsninger som reduserer risikoen ute på veien. Her fikk vi vist frem våre digitale produkter, som har kommet ut på veien eller er under godkjenning og testing.
 
Magnus Sørvik holdt foredrag om hvordan velge den langsgående sikringen som egnes best til ditt arbeidsområde og hvordan sikringen monteres og benyttes korrekt.
 
Vi avsluttet dagen med besøk av vår ambassadør Tarjei Bø. Han fortalte om livet som skiskytter, årets sesong, livet som pappa og samarbeidet med oss.  
 
Det ble en vellykket og bra dag med rundt 90 deltagere. Vi gleder oss allerede til neste års fagdag i Bergen!
 
Uten navn 1.jpg