Nyhet

Fagdag i Trondheim 2024

25. april holdt avdeling Trondheim fagdag ved hotell Scandic Lerkendal. Vi takker alle for oppmøte og håper dere fikk en innholdsrik og god dag.

Innholdsrik Fagdag i Trondheim.

Vi i Ramudden er opptatt av sikkerhet så alle kommer trygt hjem ved dagens slutt. I den forbindelse arrangerer vi fagdager for å oppfriske nyttig informasjon og fremføre nye og innovative løsninger.

I går 25. april holdt vi fagdag i Trondheim ved Lerkendal, her møtte blant annet kunder, samarbeidspartnere, representanter fra kommunen og Statens Vegvesen opp.

 

Vår administrerende direktør Roy Mevold startet fagdagen med en introduksjon i nullvisjonen.

Roar Singstad fra Statens vegvesen holdt et foredrag om arbeidsvarsling, sammen med Erlend Arnljot Hammern, som er Fagansvarlig ved Ramudden avdeling Trondheim.

Roar Singstad fra Statens vegvesen holdt også et foredrag om kontroll og tilsyn av arbeidsområde.

Didrik H. Jensen fra Ramudden Norge fortalte om våre nyeste digitale produkt. Ramudden er stadig på jakt etter nye innovative løsninger, som gir arbeidere, trafikanter og våre trafikkmedarbeidere en tryggere hverdag. Her er vi godt i gang med digitale løsninger.

Vår konferansier Magnus Sørvik fortale om BLINK festivalen i Sandnes, hvor vi holder en kundedag inn Lysefjorden for å se de tøffe rulleski-løperne stake seg oppover de bratte bakkene. Kan du tenke deg å være med til BLINK ta kontakt med din kontaktperson ved avdeling Trondheim.

 

Du finner presentasjonene som ble vist under fagdagen på siden her.