Nyhet

Ramudden Global kunngjør oppkjøp av RSG Internasjonal

Ramudden Global kunngjør kjøpet av RSG Internasjonal, en gruppe bransjeledende trafikksikkerhetsbedrifter i Nord-Amerika. Med dette oppkjøpet overgår Ramudden Global 10 milliarder svenske kroner og mer enn 5000 ansatte i 12 land. Det befester selskapets posisjon som verdensledende innen infrastruktursikkerhet.

Fra venstre til høyre: Lisa Larson, Bill Powell Jr, Morten Finslo
RSG Internasjonal med hovedkontor nær Toronto og Ontario, er en gruppe selskaper som dekker alle områder av infrastruktursikkerhetstjenester. Som for eksempel planlegging, installasjon, produktutvikling, distribusjon og trafikkregulering. Partnerskapet med Ramudden Global er bygget på felles verdier og en felles ambinasjon, om å forbedre infrastruktursikkerheten i hele Nord-Amerika.  
 
-  Dette er et transformasjonsoppkjøp, som vil styrke vår tilstedeværelse i Nord-Amerika og skaper rom for videre vekst. Sammen med RSG Internasjonal har vi mulighet til å utvikle nye produkter og løsninger for et voksende marked og bidra til å forbedre sikkerhetsstandarden på veier og byggeprosjekter, sier Hans-Olov Blom, grunder av Ramudden og VD for Ramudden Global.
  
-   Ett stort gjennombrudd for vårt selskap og bransjen i helhet og ikke minst en fantastisk mulighet, for våre ansatte å få være med på en spennende reise. Kombinasjonen av europeisk og nordamerikansk ekspertise gir oss den kraften som trengs, for å styrke våre tilbud og videre vekst. Sier Lisa Laronde, President av RSG Internasjonal.
 

For ytterligere informasjon, kontakt:

Niklas Trieb
Chief Marketing Officer
Ramudden Global
 
→ Ramudden Global er verdens største spesialist innen midlertidig trafikk- og sikkerhetsløsninger med over 5.000 ansatte i 12 land.
 
→ RSG International er ledende global innen vegtrafikksikkerhetssektoren og tilbyr ekspertise inne flere områder av vegsikkerhet, inkludert planlegging, installasjoner, innovativ produktutvikling og distribusjon.