Nyhet

Ramudden kjøper tre selskap

Ramudden har kjøpt 100 % av aksjene Veidrift AS - for å utvide tjenestetilbudet og styrke fotavtrykket ytterligere. Veidrift og Ramudden vil samlet sett styrke Ramudden sin posisjon som den ledende leverandøren av trafikkregulerende arbeider i Norge.

Fra venstre: Roy Mevold, Administrerende direktør Ramudden Norge, Morten Finslo, Konsernsjef Ramudden, Frank Stabo, Grunder Veidrift og Henrik Østbye, Administrerende direktør Veidrift.
«Vi er veldig glade for å kunne ønske Veidrift velkommen til familien vår. Veidrift deler de samme verdiene som oss med lokalt entreprenørskap, kunde først, sterkt teamarbeid og sterkt fokus på kvalitet og innovasjon. De er svært komplementære til våre lokale virksomheter og lar oss utvide tilbudene våre til våre kunder og partnere ytterligere. Sammen skal vi vokse raskere og sterkere – en stor velkommen til alle våre nye kolleger”, sier Roy Mevold daglig leder i Ramudden AS.
Veidrift AS ble grunnlagt i 1991 og er et av de ledende selskapene innen midlertidig trafikkledelse og permanent skiltmontering i Norge. Selskapet har siden 2015 vært en del av Norvestoreide Roadworks. Virksomheten har hovedkontor på Langhus og sysselsetter 55 personer.
 
Vi ønsker også ytterligere to nye ledende selskaper velkomment til familien, Roads Aps (Danmark) og JES TA & Trafik Stockholm (Sverige)
 
 
Roads Aps ble grunnlagt i 2017 og er den ledende urbane midlertidige trafikkstyringsleverandøren i København og Fredriksberg. Virksomheten opererer fra ett sted i København og sysselsetter 12 personer.
 
JES TA & Trafik ble grunnlagt i 2020 og er en raskt voksende tjenesteleverandør i Stor-Stockholmsregionen. Virksomheten driver fra Tumba og sysselsetter 3 personer.
Oppkjøpene legger til tre nye lokasjoner i og rundt storbyområdene Oslo, København og Stockholm, mer enn 180 millioner inntekter og 70 nye kolleger.
 

For spørsmål, vennligst kontakt

Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 70 53 199 66
Roy Mevold, roy.mevold@ramudden.no  +47 905 62 556  
 
Publisert 2023-02-02