Nyhet

Ramudden kjøper Worxsafe

Ramudden har kjøpt 100% av aksjene i Worxsafe AB, en ledende utvikler av sikkerhetsprodukter til veiarbeid og infrastrukturprosjekter med salg primært i Norden og Nord-Amerika. Selskapet er etablert i Östersund, hvor all utvikling foregår i dag.

Publisert 14.04.2023: Ramudden har kjøpt opp Worxsafe.
Fra venstre: Ingela Granlöf, Ekonomichef Worxsafe, Peter Gustafsson COO Ramudden og Pär Johansson, CEO og grunder av Worxsafe.
 
«Vi er utrolig glade for å ønske Worxsafe velkommen til Ramudden og konsernet Ramudden Global. Vi har arbeidet tett med Pär og Worxsafe i flere år. Sammen har vi hevet sikkerhetsnivået på våre veier og arbeidsplasser med nye innovative produkter – ikke minst vår nyeste langsgående sikring, SVEA, som vi utviklet sammen. Nå tar vi neste steget i vårt samarbeid med økt fokus på å heve sikkerhetsnivået på tvers av alle land innenfor Ramudden Global, både for trafikksikkerhet og andre infrastrukturrelaterte prosjekter» - Morten Finslo, CEO Ramudden.
 
«Vi ser frem til å være en del av Ramudden og sammen øke sikkerheten på arbeidsplasser i Europa og Nord Amerika. Sammen får vi ytterligere kraft til å øke kvaliteten og raskere levere nye og innovative produkter etter markedsbehov.» - Pär Johansson, CEO og grunder av Worxsafe.
 

Om Worxsafe

Worxsafe utvikler og leverer produkter for sikkerhet på arbeidsplasser som veiarbeid, anlegg og infrastruktur. Selskapet er etablert i Östersund hvor all utvikling foregår i dag..
 

Om Ramudden og konsernet Ramudden Global

Ramudden er en helhetsleverandør og konsulent innen arbeidsplassikkerhet i trafikkerte miljøer i Norden, Baltikum og Canada. Siden 2020 har Ramudden vært en del av et større konsern, Ramudden Global, som i dag finnes i 12 land med over 4500 ansatte.
 

Har du spørsmål, vennligst kontakt

Morten Finslo, morten.finslo@ramudden.se +46 70 53 199 66
 
 
worxsafe.png