Nyhet

Ramudden og Work Zone Safety kjøper Trafino Oy

Ramudden og Work Zone Safety Group er Europas største spesialist på midlertidig trafikkløsninger og sikkerhetsløsninger og har kjøpt 100% av aksjene i Trafino Oy, som er Finlands ledende leverandør på trafikkutstyr.

Trafino Oy ble grunnlagt i 1986 og selskapet fokuserer på salg av trafikkutstyr. Hovedkontoret ligger i Vanda og selskapet har 44 ansatte.
«Vi har fulgt Trafino nøye fra vi først kom til Finland i 2012. Teamet har gjort en fantastisk jobb og har vært en vesentlig del av utviklingen av det finske trafikksikrings markedet og sikkerhetsstandarden innen trafikkregulering i landet til det nivået det er på i dag. Vi deler de samme verdiene, med et objektivt fokus på innovative, sikre og bærekraftige løsninger.» - sier Hans-Olav Blom, grunnlegger og administrerende direktør i Ramudden.
 
Som et resultat av oppkjøpet vil driften bli utført i ni finske byer med drøyt 160 ansatte.
 
«Vi er glade for å kunne samarbeide med Ramudden og Work Zone Safety Group for å hjelpe oss på vår kontinuerlige vekstreise. Den sterke porteføljen av digitale produkter, tilgangen til bransjens store nettverk av internasjonal kompetanse og dens pragmatiske kultur har imponert oss. Vi gleder oss til neste fase for Trafino» - Sier Petter og Robi Grønlund, eiere og administrerende direktør i Trafino.
 

Kontakt
morten.finslo@ramudden.se +46 (0) 70 531 99 66

2021-10-05