Infra

Hos vår avdeling Infra tilbyr vi tjenester for å trygge arbeidsplasser. Vi har Konsulenter med god erfaring, som er kunnskapsrike og serviceorienterte. Vi hjelper deg med raske og profesjonelle tjenester.

Skjema for bestilling

Besøksadresse

Ramudden Norge AS

Rødbergsveien 123

4520 Lindesnes

Finn oss

Åpningstider

Man - Fre 07:00 - 16:00

Fakturaadresse

Ramudden Norge AS

FE 891 Scancloud

831 90 Östersund

Org.nr 913 798 317

Mer informasjon
Vi har lang erfaring med å planlegge og utforme trygge arbeidsplasser. Skal du til med større infrastruktur prosjekter, er vi drevene og kompetansedyktige å ha med på laget.

skjema for bestilling (2).png

 
Skal du til med større infrastruktur prosjekter, er vi god å samarbeide med. Vi har lang erfaring og dyktige fagfolk som planlegger og utformer smarte og tilpassede løsninger. For at du skal kunne utføre ditt arbeid på den beste måten samtidig være trygg på at både du, dine medarbeidere og forbipasserende kommer trygt hjem ved dagens slutt.
 
Ved store avanserte prosjekter kreves avanserte planer vi lager L-tegninger,  3D tegninger og gir deg en visuell fremstilling av prosjektet. 

Kontakt avdelingen

Kjetil Lohne Bakke

Avdelingsleder

Nikolina Maric

Konsulent

Våre produkter

Hos oss kan du leie avstengningsmateriale, trafikkskilt, gjerder, langsgåendesikring, vegmarkering, kjøreplate og digitale produkter med mer. Vi ser til att du får rett utstyr når og der det trengs.

Se våre produkter

Våre tjenester

For at din hverdag skal kunne flyte som normalt med fokus på din kjernevirksomhet, kan vi bistå med en rekke sikkerhetsrelaterte tjenester.

Se våre tjenester

Alle har rett til en sikker arbeidsplass