Nyhet

Fagdag i Bergen 2024

18. april holdt vi Fagdag ved Hotel Edvard Grieg. Vi takker alle for oppmøte og håper dere fikk en innholdsrik og god faglig dag.

Innholdsrik fagdag ved Hotel Edvard Grieg
Vi i Ramudden er opptatt av sikkerhet så alle kommer trygt hjem ved dagens slutt. I den forbindelse arrangerer vi fagdager for å oppfriske nyttig informasjon og fremføre nye og innovative løsninger.
I går 18. april holdt vi fagdag i Bergen ved Hotel Edvard Grieg, her møtte blant annet kunder, samarbeidspartnere, representanter fra kommunen og Statens Vegvesen opp.
 
Vår administrerende direktør Roy Mevold startet fagdagen med en introduksjon i nullvisjonen.
Olav Aga fra Statens vegvesen holdt et foredrag om arbeidsvarsling.
Arild Sundal fra Løvaas maskin viste hvordan man kan skape gode løsninger i urbane bymiljø. Han gikk igjennom, hvordan sikre under bevegelig arbeid. Til slutt gikk Arild igjennom temaet kompetansekrav.
Thorbjørn Thiem fra Statens vegvesen holdt et foredrag om kontroll og tilsyn av arbeidsområde. Thorbørn reiser mye ut til ulike arbeidsområder for å kontrollere at de som er på stedet har den kompetansen de trenger, har en godkjent plan og at planen er fulgt på en god og fornuftig måte
Didrik H. Jensen fra Ramudden Norge fortalte om våre nyeste digitale produkt. Ramudden er stadig på jakt etter nye innovative løsninger, som gir arbeidere, trafikanter og våre trafikkmedarbeidere en tryggere hverdag. Her er vi godt i gang med digitale løsninger.
Vår ambassadør Tarjei Bø, tok turen til Bergen for å fortelle om sesongen han har hatt, svarte på spm. og fortale om BLINK festivalen i Sandnes, hvor vi holder en kundedag inn Lysefjorden for å se de tøffe rulleski-løperne stake seg oppover de bratte bakkene.
 
Du finner presentasjonene som ble vist under fagdagen på siden her.